За фактом загибелі в Киргизії віце-прем'єра порушили кримінальну справу

Читать на русском
МВС Киргизії порушило кримінальну справу за фактом загибелі в ДТП віце-прем'єр-міністра країни Темира Джумакадирова.

МВС Киргизії порушило кримінальну справу за фактом загибелі в ДТП віце-прем'єр-міністра країни Темира Джумакадирова.

Про це повідомляє прес-служба МВС республіки, пише «Слово і Діло».

Чим завершилися розслідування найвідоміших VIP ДТПУ зв’язку з резонансним ДТП за участю Шуфрича-молодшого «Слово і Діло» вирішило пригадати, чим завершилися найвідоміші резонансні VIP ДТП.

«За фактом ДТП порушено кримінальну справу за статтею« Порушення правил безпеки руху та експлуатації транспортних засобів, що спричинило загибель кількох осіб». За попередніми даними, ДТП сталася в результаті грубого порушення правил дорожнього руху. Призначені судово-медична, трасологічна, автотехнічна експертизи», - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, позашляховик Toyota Land Cruiser Prado, в якому знаходився віце-прем'єр-міністр Джумакадиров, рухався в західному напрямку, скоїв лобове зіткнення з вантажним автомобілем з причепом, завантаженим пшеницею. Удар був такої сили, що обидва автомобілі викинуло на узбіччя. При цьому були знесені стовп електропередач і вивернуто з коренем велике дерево. За кермом «КамАЗа» знаходився 25-річний водій, уродженець одного з сіл Чуйської області республіки.

«Проводяться всі необхідні дії з метою повного і всебічного встановлення обставин події ДТП. Розслідування проводитиметься ретельно і об'єктивно. Слідство проводить Слідча служба МВС Киргизької Республіки», - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, раніше в Киргизії розбився турецький літак.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: