У Херсоні невідомі обстріляли автомобіль

Читать на русском
У Херсоні в п'ятницю вдень 6 жовтня стався стрілянина в Північному мікрорайоні, двоє людей отримали вогнепальні поранення, поліція відкрила кримінальне провадження.

У Херсоні в п'ятницю вдень 6 жовтня стався стрілянина в Північному мікрорайоні, двоє людей отримали вогнепальні поранення, поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це пише «Слово і Діло», з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

Близько 14:15 у п'ятницю в call-центр херсонської поліції від невідомої жінки надійшло повідомлення, що в Північному мікрорайоні по вул. Вишнева, поблизу супермаркету «Екомаркет» чутні постріли.

Прибулі на місце події поліцейські встановили, що невідомі, що пересувалися на автомобілі Daewoo Lanos обстріляли з вогнепальної зброї автомобіль, в якому знаходилися двоє громадян.

Громадяни отримали вогнепальні поранення. Були оперативно госпіталізовані і прооперовані. Загрози їхньому життю немає.

За вказівкою начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артур Мерікова на території міста був введений план «Перехват».

«За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України« умисне вбивство» за ст.15 Кримінального кодексу України «замах на злочин». Проводяться першочергові слідчі дії», - сказано в повідомленні.

Відділ комунікації поліції в Херсонській області звертається до громадян, які можуть повідомити корисну інформацію щодо обставин скоєння злочину та особи зловмисників, звернутися в поліцію по телефону «102».

Раніше СБУ затримала чотирьох жителів Херсона за запуск квадрокоптера.

Нагадаємо також, що в Одеській області поліцейського і трьох громадян поранили з рушниці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: