Клімкін відправився до Грузії

Читать на русском
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін 7-8 жовтня відвідає Тбілісі (Грузія) для участі в спеціальному засіданні Ради міністрів закордонних справ ГУАМ.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін 7-8 жовтня відвідає Тбілісі (Грузія) для участі в спеціальному засіданні Ради міністрів закордонних справ ГУАМ із нагоди 20-ї річниці створення цієї організації.

Про це повідомляє прес-служба відомства, передає «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, РМЗС ГУАМ проведе своє чергове і спеціальне розширене засідання, на яке запрошені високі представники країн-партнерів ГУАМ - США і Японії. За підсумками засідання будуть прийняті спільне комюніке і протокол засідання РМЗС.

Також планується проведення спільної прес-конференції за участю міністрів закордонних справ і генерального секретаря ГУАМ.

При цьому наголошується, що в рамках візиту до Грузії у Павла Клімкіна також запланована двостороння зустріч з віце-прем'єр-міністром, міністром закордонних справ Грузії Михайлом Джанелідзе, під час якої сторони обговорять актуальні питання розвитку українсько-грузинського стратегічного партнерства, започаткованого 18 липня 2017 року в ході державного візиту в країну президента України Петра Порошенка.

Раніше Клімкін домовився з Індією про спільне кіновиробництво.

Нагадаємо, також міністр повідомив, як впливає ситуація навколо Саакашвілі на зовнішню політику.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: