ЗМІ повідомили, з якою метою Ердоган відвідає Київ наступного тижня

Читать на русском
Президент Туреччини Реджеп Ердоган має намір відвідати в Україну з робочим візитом у понеділок, 9 жовтня.

Президент Туреччини Реджеп Ердоган має намір відвідати в Україну з робочим візитом у понеділок, 9 жовтня.

Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на інформоване джерело, передає «Слово і Діло».

«Візит Ердогана відбудеться в понеділок», – сказав співрозмовник редакції.

Близькі як ніколи. Трамп розповів про дружбу з ЕрдоганомПрезидент США Дональд Трамп на зустрічі з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом у Нью-Йорку дуже тепло відгукнувся про свого колегу.

Він також зазначив, що в 2016 році була досягнута домовленість про проведення в Києві шостого засідання Стратегічної ради між Україною і Туреччиною під головуванням президента Петра Порошенка та його турецького колеги Реджепа Ердогана. Крім того, джерело повідомило про те, що на зустрічі може обговорюватися укладення угоди про зону вільної торгівлі.

На запитання щодо можливого підписання будь-яких документів співрозмовник відповів, що наприкінці вересня Кабінет міністрів схвалив проект міжурядової угоди про взаємне сприяння та захист інвестицій, на підписання якого уповноважений перший віце-прем'єр-міністр Степан Кубів.

Як відомо, попередня зустріч Ердогана з Порошенком відбулася 21 вересня на полях Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорку, лідери країн обговорили підготовку до шостого засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною й Туреччиною.

Нагадаємо, раніше Туреччина уклала контракт з РФ на постачання зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: