У Мін'юсті заборонили нецензурно висловлюватися

Читать на русском
Правила поширюються на працівників апарату Міністерства юстиції та його територіальних органів, окрім персоналу Державної кримінально-виконавчої служби.

Співробітникам Міністерства заборонили вживати нецензурні вирази та при спілкуванні підвищувати голос.

Про це йдеться в наказі міністерства від 21 вересня, передає «Слово і Діло».

Мін'юст планує посилити відповідальність за несплату аліментівКабінет міністрів України доручив Міністерству юстиції до 13 жовтня розробити проект закону про посилення відповідальності за ухилення від виплати аліментів.

У наказі містяться правила етичної поведінки працівників Мін'юсту, які поширюються на всіх працівників міністерства, крім персоналу Державної кримінально-виконавчої служби.

Співробітники Мін'юсту зобов'язані дотримуватися таких принципів, як служіння державі та суспільству; толерантність; гідна поведінка; політична нейтральність; сумлінність. Працівників органів юстиції також зобов'язали поважати народні звичаї та національні традиції, використовувати державну мову при виконанні своїх посадових обов'язків і шанобливо ставитися до оточуючих.

Крім того, співробітники зобов'язані не допускати використання нецензурної лексики та підвищеної інтонації, підтримувати сприятливий морально-психологічний клімат у колективі, утримуватися від будь-яких дій, зокрема поширення інформації, що компрометує, принижує професійну гідність та авторитет колективу або окремих працівників.

Також працівники Мін'юсту зобов'язані мати належний зовнішній вигляд, використовувати офіційно-діловий стиль в одязі, їм заборонено розголошувати інформацію, що стала відомою у зв'язку з виконанням своїх обов'язків.

Як Петренку працюється на посаді голови Мінюсту?«Слово і Діло» продовжує стежити за тим, як міністри виконують свої обіцянки: сьогодні під приціл наших аналітиків потрапив довгожитель Кабміну, міністр юстиції Павло Петренко.

Їм до того ж доведеться відмовитися від публічної демонстрації політичних поглядів і симпатій та не допускати використання свого службового становища в політичних цілях.

Раніше в Мін'юсті запустили .

Нагадаємо, в Кабміні збираються .

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: