Масове отруєння у Львові: число постраждалих продовжує зростати

Читать на русском
Кількість постраждалих у результаті отруєння копченою рибою у Львові зросла до шістдесяти трьох осіб.

Кількість жертв масового отруєння копченою рибою у Львові зросла до 63 осіб.

Про це повідомляє прес-служба департаменту з цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, передає «Слово і Діло».

Масове отруєння рибою у Львові: кількість постраждалих зрослаУ результаті масового харчового отруєння копченою рибою у Львові постраждали вже 32 людини.

«Станом на 06:00 26 вересня загалом постраждали від спалаху інфекції 63 людини, в тому числі 7 дітей. На стаціонарному лікуванні перебувають 58 осіб, в тому числі 6 дітей (ЛОІКЛ – 56 (6 дітей), Пустомитівська ЦРЛ – 2)», – інформує Львівська ОДА.

Відзначається, що ще 4 людини, в тому числі 1 дитина, відмовилися від госпіталізації й перебувають на амбулаторному лікуванні, 1 потерпілий виписаний. Стан усіх пацієнтів середньої тяжкості.

Нагадаємо, раніше за фактом масового отруєння правоохоронці відкрили провадження за ч. 1 ст. 325 (порушення правил боротьби з епідеміями) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування. Поліцейські встановили, що всі госпіталізовані вживали рибу гарячого копчення, яку напередодні купили в одному з кіосків на ринку «Привокзальний» у Львові.

Як відомо, в 16 штатах США сталося масове отруєння фруктами з Мексики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: