Україна вимагає відсторонити Росію від Олімпіади-2018

Читать на русском
Національний антидопінговий центр України (НАДЦ) вимагає залучення Росії до відповідальності за порушення міжнародних антидопінгових правил.

Національний антидопінговий центр України (НАДЦ) вимагає залучення Росії до відповідальності за порушення міжнародних антидопінгових правил, у тому числі шляхом усунення російських спортивних федерацій від участі в зимових Олімпійських іграх 2018 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

«Мінмолодьспорту та Національний антидопінговий центр України категорично засуджують грубе й шокуюче порушення міжнародних антидопінгових правил, принципів чесної гри, моральних і етичних норм спорту, які здійснювалися Росією на державному рівні, зокрема під час зимових Олімпійських ігор у місті Сочі», – йдеться в заяві НАДЦ.

Нагадаємо, 14 вересня 2017 року в Денвері (США) відбулася спеціальна зустріч 17 керівників національних антидопінгових організацій (НАДО). Її лідери закликали МОК заборонити Російському олімпійському комітету брати участь у зимових Олімпійських іграх 2018 року за доведену допінгову корупцію під час Ігор у Сочі та невиконання своїх зобов'язань щодо очищення спорту від допінгу.

Раніше повідомлялося, що голову олімпійського Нацкомітету запідозрили в корупції.

Також відзначимо, що в Україні немає грошей на трансляцію Олімпіади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: