Перша частина конфіскованих коштів «сім'ї Януковича» надійшла до бюджету

Читать на русском
Перша частина коштів оточення екс-президента України Віктора Януковича, конфіскованих за рішенням суду, надійшли до держбюджету.

Перша частина з 200 мільйонів доларів, які були конфісковані за рішенням суду в оточення екс-президента України Віктора Януковича, надійшли до бюджету України.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган, передає «Слово і Діло».

НАЗК хоче конфіскувати понад 2 мільйони в однієї з політпартійНАЗК наполягає на конфіскації 2,3 млн гривень у партії «Свобода», які було внесено з порушенням законодавства.

«Спецконфіскація 200 мільйонів (доларів – ред.) ОЗУ Януковича. Перші мільйони пішли до держбюджету», – повідомила вона.

Нагадаємо, в квітні державний банк Ощадбанк приступив до спецконфіскаціі $1,5 мільярда коштів екс-президента України Віктора Януковича та його оточення згідно з рішенням суду.

Пізніше президент України Петро Порошенко заявив, що конфісковані кошти екс-президента України Віктора Януковича та його оточення були нараховані на рахунки Державного казначейства.

22 вересня генпрокурор Юрій Луценко розповів про чергову спецконфіскацію грошей у соратників Віктора Януковича.

Вчора суд наклав арешт на все рухоме й нерухоме майно, а також кошти в Україні колишнього міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: