Працівниця прокуратури Харківської області за подаровані гроші придбала автівку

Читать на русском

Співробітниця одного з відділів прокуратури Харківської області придбала новий транспортний засіб.
Лариса Асріянфото: Facebook

Прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення прокуратури Харківської області Лариса Асріян отримала від родича, ймовірно, свого батька, в подарунок 400 тисяч гривень і придбала новенький автомобіль Kia Sportage 2017 року випуску.

Таке повідомлення про зміну майнового стану вона подала до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 17 вересня прокурор продала свій старий автомобіль Kia Magentis 2008 року випуску за 215 тисяч 800 гривень. Вже 19 числа громадянин України Арам Мусаєвич Асріян, скоріш за все, батько правоохоронця, подарував їй 400 тисяч гривень. Того ж дня Асріян подала повідомлення про купівлю нового автомобіля Kia Sportage 2017 р. в. за 608 тисяч 820 гривень.

Крім того, особа з такими самими ПІБ, як у дарувальника коштів, була помічником колишнього народного депутата, екс-генерального прокурора та екс-заступника голови Адміністрації президента Віктора Януковича Геннадія Васильєва.

В електронній декларації за 2016 рік прокурор відділу Харківської області вказала, що користується квартирою площею 56 кв. м, якою володіє громадянка України Аліна Михайлівна Шахбазян, і кімнатою в гуртожитку. За минулий рік вона отримала дохід на суму 180 тисяч 840 гривень.

Нагадаємо, помічнику судді в Запорізькій області подарували понад 400 тисяч гривень.

Раніше чиновниця Мін'юсту взяла в борг 4 мільйони й купила за них квартиру в Києві.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: