В Україні без електроенергії залишилися близько 500 населених пунктів

Читать на русском
В Україні 17-18 вересня в результаті складних погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) через спрацювання систем захисту ліній електропередач були знеструмлені 478 населених пунктів.

В Україні 17-18 вересня в результаті складних погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) через спрацювання систем захисту ліній електропередач були знеструмлені 478 населених пунктів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію ДСНС.

Так, у Хмельницькій області були знеструмлені 187 населених пунктів, у Тернопільській – 114, у Чернівецькій – 73, в Івано-Франківській – 70, у Закарпатській – 33, в Дніпропетровській – один.

Негода в Україні: знеструмлені майже 170 населених пунктівУ результаті ускладнення погодної ситуації 3 вересня були знеструмлені 167 населених пункти в чотирьох областях України.

До відновлення електропостачання населених пунктів залучена 71 бригада обленерго (71 одиниць техніки та 186 осіб).

Крім того, в Чернівцях була пошкоджена металева покрівля торгового центру, в селі Стебні Путильського району Чернівецької області було пошкоджено шиферне покриття загальноосвітньої школи, повалені близько 52 дерев, через пошкодження ліній електропередач частково залишилися без електропостачання 4 райони (Путильський, Вижницький, Сторожинецький і Заставнівський).

У Закарпатській області в Рахівському та Тячівському районах відбулося повалення близько 20 дерев, в смт Ясіня пошкоджена покрівля лікарні та частково покрівлі трьох приватних будинків.

За попередніми даними, жертв і постраждалих немає.

Відзначимо, 5 вересня повідомлялося, що в Україні без світла залишаються 70 населених пунктів.

Нагадаємо, в серпні в окупованому Криму сильні дощі «змивали» автомобілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: