Людина-ракета. Трамп потролив Кім Чен Ина в Твіттері

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп назвав лідера КНДР Кім Чен Ина «людиною-ракетою». Таке словосполучення він вжив у твіті, в якому повідомив про свої переговори з президентом Південної Кореї Мун Чже Іну.

Президент США Дональд Трамп назвав лідера КНДР Кім Чен Ина «людиною-ракетою».

Таке словосполучення він вжив у твіті, в якому повідомив про свої переговори з президентом Південної Кореї Мун Чже Іну.

«Напередодні ввечері розмовляв з президентом Південної Кореї. Запитав його, як поживає «людина-ракета». У КНДР шикуються довгі черги за бензином. Дуже погано!», - написав Трамп в своєму Twitter, пише «Слово і Діло».   У свою чергу Білий дім повідомив, що Дональд Трамп і Мун Чже Ін обговорили по телефону останній запуск північнокорейської ракети, що пролетіла над Японією.

«Обидва керівники наголосили, що КНДР продовжує кидати виклик світовій спільноті навіть після того, як ООН найсерйознішим чином засудила повторювані провокації з боку Пхеньяна», - йдеться в повідомленні, що надійшов в РІА Новини.

Лідери США і Південної Кореї підтвердили прихильність «прийняття кроків щодо зміцнення заходів стримування, а також розширення економічного і дипломатичного тиску на КНДР», наголошується в повідомленні.

Президенти також висловили намір продовжити консультації наступного тижня, коли зустрінуться «на полях» Генасамблеї ООН.

За повідомленнями ЗМІ, черги за бензином з'явилися в КНДР після оголошення про нові санкції ООН.

Раніше у Трампа закликали Росію і Китай вплинути на КНДР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: