Через два дні після подачі повідомлення працівниця ДСНС згадала про подарунок і позики

Читать на русском
Співробітниця одного з управлінь ДСНС через кілька днів після купівлі квартири подала повідомлення про подарунок і дві позики.

Головний спеціаліст відділу моніторингу та аналітичної роботи Центру організації заходів пожежної та техногенної безпеки управління забезпечення оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій Катерина Красюк через два дні після подачі повідомлення про купівлю квартири, на яку їй не вистачало грошей, згадала про грошовий подарунок родича та дві позики.

Інформацію про придбання квартири вона подала до реєстру декларацій 14 вересня, а про подарунок і дві позики – 16 вересня, повідомляє «Слово і Діло».

Згідно з документом, поданим 14 вересня, Красюк придбала столичну квартиру в громадянки України Аліни Володимирівни Седакової за 1 мільйон 560 тисяч 180 гривень, однак у декларації за минулий рік мала лише третину потрібної суми. Через два дні після подачі повідомлення співробітниця ДСНС згадала про грошовий подарунок, скоріш за все, від своєї матері Тамари Анатоліївни Красюк у розмірі 600 тис. грн і дві позики від громадян України – 210 і 110 тис. грн.

Нагадаємо, родина співробітників ДСНС придбала столичну квартиру за півтора мільйона гривень, маючи близько 600 тис. грн.

Раніше заступник міністра юстиції придбав квартиру за більш ніж 2,5 мільйона гривен.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: