Родина працівників ДСНС придбала столичну квартиру за півтора мільйона гривень

Читать на русском
Маючи минулого року лише третину від вартості квартири, подружня пара працівників ДСНС купила нове житло.

Головний спеціаліст відділу моніторингу та аналітичної роботи Центру організації заходів пожежної та техногенної безпеки управління забезпечення оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій Катерина Красюк придбала квартиру в Києві за понад 1,5 мільйона гривень.

Таке повідомлення про зміну майнового стану вона подала до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 8 вересня Красюк придбала столичну квартиру в громадянки України Аліни Володимирівни Седакової за 1 мільйон 560 тисяч 180 гривень.

Зазначимо, що в 2016 році працівниця ДСНС та її чоловік Андрій Мацків, який також працює в цій структурі на посаді головного інспектора відділу аварійно-рятувальних служб і взаємодії з органами виконавчої влади департаменту попередження надзвичайних ситуацій, мали грошові заощадження готівкою на суму 22 тисячі доларів (~575 тис. 629 грн). Зарплатня Красюк за минулий рік склала 43 тис. 814 грн, а її чоловіка – 103 тис. 113 грн. Крім того, чиновниця ДСНС минулого року отримала гонорар на суму 19 780 грн.

Таким чином, у 2016 році подружжя мало трохи більше за третину вартості купленої квартири. Повідомлень про кредити, грошових подарунки, позики або інші істотні доходи цього року вони не подавали.

Нагадаємо, працівниці Львівської митниці подарували нерухомість.

Раніше суддя у Львівській області придбала квартиру майже за мільйон.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: