Загроза терактів в Європі: у Франції визначили нові цілі терористів

Читать на русском
У Франції посилили охорону залізниць, шкіл, університетів і туристичних об'єктів, а також попередили про загрозу терактів в Європі.

Генеральне управління національної поліції Франції попередило про небезпеку терактів на залізницях по всій Європі.

Про це повідомляє газета Le Parisien з посиланням на секретний документ відомства, що опинився в її розпорядженні, передає «Слово і Діло».

За даними, серед можливих видів терактів згадані аварії на потягах, лісові пожежі і харчове отруєння. Крім того, поліція звертає особливу увагу на викрадення автомобілів, щоб попередити нові наїзди на людей.

Як повідомляється, У Франції загроза терактів дуже висока. У країні посилено заходи безпеки у зв'язку з активізацією в останні три місяці «джихадистської пропаганди».

З початку року у світі скоєно 12 масштабних терактів з жертвамиНайбільш масштабні терористичні акти останнім часом здійснюють організації, пов'язані з Ісламською державою, і дедалі частіше мішенню терористів стає населення Європи: «Слово і Діло» підготувало огляд найбільших терактів з початку 2017 року.

«Заходи безпеки в зв'язку з можливими терактами посилюються, зокрема, на залізничному транспорті, в школах і університетах», - повідомляє видання.

Розглядають версію, згідно з якою терористи можуть провести напади на туристів, які святкують Дні Європейської Спадщини (16-17 вересня).

Нагадаємо, 15 вересня в лондонському метро на станції «Парсонс-Грін» стався вибух. В результаті 29 осіб отримали опіки обличчя і тіла, всі були госпіталізовані.

Раніше аналітики порталу з'ясували, що з початку року в світі здійснили 12 масштабних терактів з жертвами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: