Карта АТО: ситуація на сході України на 15 вересня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 15 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу російсько-окупаційні угруповання 28 разів порушили перемир’я.

Напрямки:

Найгарячіше було на Приморському напрямку. Тричі з гранатометів і великокаліберних кулеметів російські найманці відкривали вогонь у районі Водяного. 7 мін калібру 82 міліметри бойовики випустили неподалік Мар’їнки. Також під ворожі обстріли потрапили наші укріплення на підступах до Павлополя, Талаківки, Гнутового.

Неспокійно було і на Донецькому напрямку. З мінометів та озброєння БМП окупанти били по наших захисниках поблизу Зайцевого, з гранатометів двічі накривали Авдіївську промзону. А близько 21 години з гранатометів та кулеметів противник розпочав обстріл українських позиції неподалік шахти Бутівка. Наші бійці вогнем у відповідь примусили бойовиків до дотримання режиму тиші. На жаль, у результаті цього протистояння загинув один військовослужбовець сил АТО.

На Луганському напрямку після майже тижневого затишшя російські окупанти ввечері і вночі 6 разів з мінометів, різних видів гранатометів, стрілецької зброї били по наших опорних пунктах неподалік Кримського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: