У КМДА назвали кількість іноземних туристів, які відвідали Київ з початку року

Читать на русском
Протягом січня-червня 2017 року, згідно з даними Держприкордонслужби, Київ відвідали 688,47 тисячі іноземних туристів, що на 25,43 відсотка більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Протягом січня-червня 2017 року понад 688 тисяч іноземних туристів відвідали столицю України, що на 25,43% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це заявив заступник очільника Київської міської державної адміністрації Олексій Резніков, повідомляє прес-центр КМДА, передає «Слово і Діло».

Туристична поліція з'явиться в трьох українських містахВ Одесі, Львові та Києві може з'явитися туристична поліція, яка в курортний сезон буде працювати на випередження і надання сервісних послуг.

Він зазначив, що жителі таких країн, як Ізраїль, США, Німеччина, Білорусь, Туреччина, Велика Британія, Азербайджан, Франція, Італія, Грузія, входять до десятки людей, що відвідують столицю найчастіше. Очікується, що загалом подивитися на Київ цього року приїдуть 1,4 мільйона іноземців.

«Це прекрасна відповідь на всі закиди так званих доброзичливців, які лише й говорять про зворотнє, нав’язуючи всім «зраду» та «всепропало», при тому не оперуючи жодними фактами. Це вкотре доводить, що Київ є туристично та інвестиційно привабливим, цікавим містом», – наголосив Резніков.

Він додав, що до 2020 року столицю відвідають не менш ніж 2 мільйони іноземних туристів.

Нагадаємо, КМДА має намір облаштувати вестибюлі всіх станцій метрополітену відеокамерами із системою розпізнавання облич.

Нещодавно в Києві презентували туристичну ID-карту гостя столиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: