Уряд доручив внести РФ до переліку країн міграційного ризику

Читать на русском

Кабінет міністрів України доручив МЗС та СБУ внести Російську Федерацію до переліку країн міграційного ризику до 30 вересня.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду в середу 13 вересня, повідомляє «Слово і Діло».

Візовий режим із Росією: яку пастку готують для України в Кремлі?Які перепони стоять перед запровадженням візового режиму з Росією та чи існує дієва альтернатива такому рішенню, розбирався політолог Олександр Радчук.

Уряд ухвалив план виконання указу президента про впровадження рішення РНБО від 10 липня 2017 року «Про посилення контролю за в'їздом в Україну, виїздом з України іноземців та осіб без громадянства, дотримання ними правил перебування на території України».

Популізм у Кабміні: політологи розповіли, чому Гройсмана важко назвати антипопулістомЕксперти «Слова і Діла» в ході прес-конференції назвали 10 найбільш популістських обіцянок уряду і озвучили критерії оцінки реалістичності обіцянок.

Передбачається, що МЗС та СБУ мають забезпечити оновлення списку країн міграційного ризику, зокрема включивши до нього Росію, та проінформувати про це Кабмін і апарат РНБО.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів затвердив фінансовий план «Укрзалізниці» без підвищення тарифів на перевезення пасажирів до кінця року.

Нагадаємо, Європейський суд звернувся до РФ у справі викраденого українця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: