У Києві тимчасово закриють рух двох трамвайних маршрутів

Читать на русском
У Києві з 12 вересня тимчасово закривається рух трамвайних маршрутів 15 і 18 через ремонт колії на вулиці Дмитрівській.

У Києві з 12 вересня тимчасово закривається рух трамвайних маршрутів №№ 15 і 18 через ремонт колії на вулиці Дмитрівській.

Роботи на ділянці від вул. Коперника до вул. Чорновола будуть проводитися орієнтовно до 20 вересня, повідомляє прес-служба «Київпастрансу», передає «Слово і Діло».

На час ремонту буде організований рух тимчасового автобусного маршруту №18Т «Залізничний вокзал «Центральний»-вулиця Січових Стрільців».

Крім того, збільшиться кількість рухомого складу на трамвайному маршруті №14 «Автогенний завод-Контрактова площа». Робота тимчасового автобусного маршруту №18Т «Залізничний вокзал «Центральний»-вулиця Січових Стрільців» буде організована за маршрутом: вул. Симона Петлюри-вул. Саксаганського-пл. Перемоги-вул. Бульварно-Кудрявська-вул. Дмитрівська-вул. В. Чорновола-Глибочицький проїзд-вул. Глибочицька-вул. Січових Стрільців-вул. В. Чорновола-просп. Перемоги-пл. Перемоги-вул. Старовокзальна-вул. Жилянська-вул. Симона Петлюри».

Пасажири автобусів №18Т мають право на проїзд за місячними проїзними квитками, придбаними для проїзду в трамваї.

Нагадаємо, в Києві на вулиці Борщагівській обмежать рух транспорту на три місяці.

Відзначимо, 4 квітня 2017 року міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що міська влада планує придбати 100 пасажирських автобусів у 2017 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: