Неділя в АТО: бойовики продовжили активно обстрілювати ВСУ

Читать на русском
З початку доби неділі, 10 вересня, бойовики продовжили активно обстрілювати позиції Збройних сил України.

З початку доби неділі, 10 вересня, бойовики продовжили активно обстрілювати позиції Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у зведенні станом на 18:00, пише «Слово і Діло».

«Загалом з опівночі бойовики 20 разів порушили перемир’я. Враховуючи, що частина обстрілів наших позицій становила пряму загрозу життю українських військових, підрозділи сил АТО декілька разів відкривали вогонь у відповідь», - повідомили в штабі.

Від початку доби втрат серед українських військових немає.

На Донецькому напрямку з опівночі бойовики 5 разів зі стрілецької зброї відкривали вогонь по опорних пунктах ЗСУ в районі Авдіївської промзони. А з озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог 4 рази бив по українських укріпленнях на околицях Зайцевого.

Карта АТО: ситуація на сході України на 10 вересняСитуація на сході країни станом на 00:00 10 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На Приморському напрямку епіцентром вогневої активності бойовиків залишається селище Водяне. Тут російські найманці 4 рази застосовували гранатомети різних видів і 1 раз – великокаліберний кулемет. Також під ворожим вогнем опинились українські позиції біля Талаківки, Лебединського та Старогнатівки.

На Луганському напрямку противник випустив 3 міни калібру 82 міліметри по опорних пунктах сил АТО поблизу Новотошківського.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики здійснили понад 40 обстрілів позицій українських військових, один боєць ВСУ загинув.

Також, повідомляється, що о 22 годині в результаті обстрілу позицій сил АТО з міномета калібру 82 міліметри неподалік Красногоровки, один український військовий загинув, один отримав поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: