Троє відомих українських письменників стали послами доброї волі ООН

Читать на русском
Окрім письменників, послами доброї волі також стали журналіст Андрій Куликов, телеведучий Слава Варда, співачка Катя Чілі, філософ й дослідник Михайло Мінаков, правозахисник Євген Захаров та художниця Алевтина Кахідзе.

Українські письменники Лариса Денисенко, Любко Дереш та Мар'яна Савка стали посланцями доброї волі ООН в Україні.

Про це повідомляє сайт Читомо, передає «Слово і Діло».

Стало відомо, який український фільм змагатиметься за «Оскар»Претендентом на «Оскар» у номінації «найкращий фільм іноземною мовою» стала кінострічка «Рівень чорного» Валентина Васяновича.

Крім письменників, послами доброї волі також стали журналіст Андрій Куликов, телеведучий Слава Варда, співачка Катя Чілі, філософ і дослідник Михайло Мінаков, правозахисник Євген Захаров та художниця Алевтина Кахідзе.

Посли доброї волі ООН і Посланці миру - це відомі особистості та визначні діячі, які присвячують свій час тому, щоб привернути увагу громадськості до найгостріших проблем сучасного світу та відстоюють цінності та ідеали Організації Об'єднаних Націй в своїх країнах.

Послами доброї волі ООН стають відомі художники, музиканти, зірки спорту і актори. Більшість зірок призначаються послами доброї волі для окремого агентства ООН. Вони повинні мати бездоганну репутацію, справжній інтерес до гуманітарних проблем та значну популярність.

Раніше повідомлялося, що прикордонники не дозволили росіянину вивезти з України старовинні книги.

Нагадаємо, в травні президент України Петро Порошенко назвав переможців премії Українська книга року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: