Поліція вилучила у переселенця арсенал зброї та боєприпасів

Читать на русском
Всі вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз. Переселенець пояснив, що зброю привіз зі сходу України 3 роки тому.

Поліція 7 вересня вилучила арсенал зброї та боєприпасів в Вишневому Київської області.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Київській області, пише «Слово і Діло».

«У місті Вишневе за місцем тимчасового проживання 28-річного чоловіка, який приїхав в столичну область в 2014 році, працівники поліції вилучили 350 патронів різного калібру, 3 магазини до автомата Калашникова, пневматичний пістолет, револьвер, біти і 23 різних ножі», - йдеться в повідомленні.

Летальна зброя від США: чи зважиться адміністрація Трампа на озброєння УкраїниПитання надання Україні летальної зброї вже давно на порядку денному, але жодних зрушень не відбувається. З приходом Трампа проблема озброєння актуалізувалася, але чи не марними є очікування цього разу?

Відзначається, що в квартирі затриманого проводили санкціонований обшук співробітники Києво-Святошинського відділу поліції спільно з бійцями полку поліції особливого призначення в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу.

Всі вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз. Переселенець пояснив, що зброю привіз зі сходу України 3 роки тому.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу. На даний момент поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до скоєння крадіжок та інших злочинів на території Київської області. Триває слідство.

Нагадаємо, в Україні з 1 серпня запустили електронний реєстр переселенців.

Відзначимо, президент Петро Порошенко перерахував види зброї, які потрібно виробляти в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: