Законотворча діяльність парламенту: хто найчастіше реєстрував законопроекти в серпні?

Читать на русском

Серпень у Верховній Раді видався тихим через канікули народних обранців. «Слово і Діло» відстежило, які депутати та фракції зареєстрували найбільше нових законопроектів.

Літні канікули депутатів суттєво вплинули на плідність народних депутатів: у серпні у Верховній Раді зареєстрували 48 законопроектів, 34 з яких подали депутати. Найбільше нових законопроектів подала фракція «Блоку Петра Порошенка», депутати якої зареєстрували у ВР 13 документів.

Другими за кількістю внесених до Ради законодавчих ініціатив стали депутати від «Народного фронту», за якими значаться 7 нових законопроектів.

Третє місце розділили між собою представники «Самопомочі», Радикальної партії та «Опозиційного блоку» – кожна з цих політсил внесла за серпень по 4 законопроекти.

Ще по три законодавчих ініціативи за членами «Батьківщини», «Волі народу» та «Відродження».

Щодо депутатів, то найбурхливішу діяльність у серпні розвинув позафракційний Євген Мураєв, в активі якого цілих п'ять законопроектів.

Друге місце з трьома поданими законопроектами в серпні посів член БПП Андрій Лопушанський, а третє поділили між собою 11 депутатів із різних політсил, які внесли по 2 законопроекти.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» визначило найпродуктивніших депутатів у липні та червні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: