Замміністра про субсидії: українці повинні шукати роботу та більше заробляти

Читать на русском
З початком осені та наближенням нового опалювального сезону питання субсидій стає ще більш актуальним. Які плани у Кабміну на цей рахунок?

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак повідомив, що поступово уряд планує переходити до тієї моделі, коли все менша частина населення потребуватиме субсидії.

Про це пише «Слово і Дліо», посилаючись на 112 канал.

«Рішення Кабміну - це тенденція до того, щоб люди почали шукати роботу і більше заробляти. Оскільки субсидії частково надавалися без належної перевірки. Ми хочемо вийти на той рівень, коли субсидія буде потрібна все меншій і меншій кількості людей. Це нормально, люди повинні більше заробляти», - заявив Гримчак.

Як змінилися правила нарахування субсидій?Що саме змінилося в нових правилах надання субсидій на ЖКГ, розібралися аналітики «Слова і Діла».

Він підкреслив, що середня зарплата в Україні - 7,5 тис. грн і це досить серйозні кошти.

«Все не так погано», - додав заммініста.

Також, Гримчак зазначив, що дана проблема з субсидіями «не зовсім його питання».

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко пообіцяв, що субсидії можна буде монетизувати або вкласти в програму з енергозбереження вже в 2017 році.

Нагадаємо, напередодні нового опалювального сезону «Слово і Діло» з'ясовувало, як змінилися правила нарахування субсидій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: