Ураган «Гарві»: збільшилася кількість жертв

Читать на русском
Число жертв урагану Гарві та його наслідків у США досягло 47 осіб. Влада Техасу продовжує операції з пошуку зниклих безвісти.

Число жертв урагану «Гарві» та його наслідків у США досягло 47 осіб, влада Техасу продовжуює операції з пошуку зниклих безвісти.

Про це повідомляє CNN, передає «Слово і Діло».

Ураган «Гарві»: Трамп обіцяє мільйон на допомогу постраждалимПрезидент США Дональд Трамп направить 1 мільйон доларів з власних коштів на допомогу постраждалим від урагану Харві.

За останніми даними, що в результаті стихійного лиха загинули не менш ніж 47 осіб.

Водночас місцева влада продовжує пошуки зниклих безвісти.

За словами мера Г'юстона Сильвестра Тернера, в місті спостерігається поліпшення ситуації, відновлений рух громадського транспорту, в тому числі судноплавного. Нагадаємо, раніше в США виділили постраждалим від урагану «Гарві» 530 млн дол.

«Я можу сказати, що за станом на ранок сьогоднішнього дня понад 311 тисяч громадян звернулися з проханням про надання індивідуальної матеріальної допомоги. Ці запити надійшли до FEMA телефоном та іншими способами. Я задоволений тим, що нам вдалося виділити на ці цілі понад 530 мільйонів доларів», – зазначив віце-президент США Майк Пенс.

Раніше повідомлялося, що через ураган у Мексиканській затоцістрімко скоротився видобуток нафти.

Нагадаємо, в США підрахували втрати від урагану «Гарві».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: