ЗМІ: У США знайшлася таємна донька принцеси Діани

Читать на русском
У принців Вільяма і Гаррі є старша сестра Сара, яка проживає в США. Генетично вона є нащадком королівської крові і претендує на трон.

У принців Вільяма і Гаррі є старша сестра Сара, яка проживає в США. Генетично вона є нащадком королівської крові і претендує на трон.

Про це повідомляє спеціалізований портал GALA, що оповідає про життя зірок, пише «Слово і Діло».

За даними німецьких ЗМІ, сестра обох принців була зачата штучно. У 1981 році за наполяганням королеви Єлизавети II були проведені клінічні дослідження, щоб переконатися, чи може Діана народжувати дітей. За інструкцією, яйцеклітини, запліднені принцом Чарльзом, слід було знищити.

Однак замість цього лікар, який проводив випробування, провів штучне запліднення своєї дружини.

Нібито сім'я медика пізніше стала отримувати погрози і у зв'язку з цим виїхала в США. Першим про цю містичну історію розповів американський журнал The Globe. Стверджується, що із Сарою під час поїздки по Америці бачилися принцеса Кейт і принц Вільям, який визнав в американці свою сестру.

Пізніше принц Чарльз також зустрічався з біологічною донькою в Кентуккі, яка запропонувала провести тест ДНК на батьківство. Проте ніхто з членів королівської сім'ї офіційно щодо Сари не висловлювався. Зі свого боку утаємничена донька ніколи не з'являється на громадських заходах і не заявляє про право на трон.

Тим часом Букінгемський палац визнав проведення в 1981 році клінічного тесту Діани, проте будь-яких інших пікантних подробиць у цьому стосунку не повідомлялося.

Нагадаємо, раніше ЗМІ заявляли, що Єлизавета II планує зректися престолу.

Однак згодом наближені до королеви Великобританії Єлизавети II джерела повідомили, що монарх не планує відмовлятися від престолу і передавати владу спадкоємцю принцу Чарльзу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: