Єлизавета II шукає дворецького: опубліковані вимоги до кандидатів

Читать на русском
Королева Великобританії Єлизавета II шукає кандидата на посаду особистого дворецького, який би лояльно ставився до королівської сім'ї.

Королева Великобританії Єлизавета II шукає кандидата на посаду особистого дворецького, який би лояльно ставився до королівської сім'ї.

«Ви будете піклуватися про гостей палацу від початку до кінця, від вітання до прощання. Навчитися усіх тонкощів професії непросто, але ми будемо поруч з вами в цей період і максимально вам допоможемо», - йдеться в оголошенні на сайті Букінгемського палацу, передає «Слово і Діло».

Після навчання стажист отримає сертифікат про закінчення навчання і документ, що засвідчує його кваліфікацію.

Дворецькому обіцяють пристойні умови праці: 33 дня відпустки і великі пенсійні відрахування. До того ж, потенційному дворецькому не потрібно мати британське громадянство, тільки бути громадянином ЄС. Єлизавета II готова взяти на роботу і людину без досвіду, тільки було б бажання.

Однак британські ЗМІ запевняють, що королівській родині буде важко знайти підходящу кандидатуру. Очевидно, що дворецький повинен не зливати особисту інформацію західним виданням.

Крім того, і охочих може не знайтися, адже королеві 91 рік і після її смерті принц Чарльз, ймовірно, просто звільнить дворецького.

Раніше британська королева розшукувала персонального СММ-фахівця для ведення її сторінок в соцмережах.

Як повідомлялося, Британія не згодна на другий референдум в Шотландії до Brexit.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: