Грицак доручив розслідувати конфлікти між СБУ та бізнесом

Читать на русском
Грицак доручив оприлюднити деталі розслідувань, ініційованих щодо газотрейдерів ГУ з боротьби з корупцією, очолюваним Павлом Демчиною.

В СБУ створять робочу групу щодо розслідування випадків конфліктів між СБУ та бізнесом.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Мустафа Найєм за результатами зустрічі з очільником СБУ Василем Грицаком, передає «Слово і Діло».

«Була відверта розмова без купюр. За результатами зустрічі домовилися наступного тижня організувати першу зустріч бізнес-омбудсмена, представників бізнесу, членів парламенту та працівників профільних підрозділів СБУ, за результатами якої створити постійну групу з відкритим порядком щодо конкретних випадкыв конфліктів між СБУ та бізнесом», – зазначив він.

«Голова служби обіцяв особисто бути присутнім на регулярних зустрічах і давати оперативну оцінку діям своїх підлеглих», – написав Найєм.

Степан КубівНародний депутат України
Кубів зобов'язаний поліпшити умови ведення бізнесуСказано 14 квітня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Також він додав, що голова служби доручив з'ясувати та оприлюднити всі деталі розслідувань, ініційованих щодо газотрейдерів Головним управлінням з боротьби з корупцією та організованою злочинністю, очолюваним Павлом Демчиною.

«Ми ж зі свого боку зберемо всі матеріали за фактами втручання СБУ в роботу бізнесу й передамо до військової прокуратури з вимогою провести розслідування щодо Павла Демчини та його підлеглих», – наголосив нардеп.

Нагадаємо, в травні в НАБУ заявили, що отримали е-декларацію Демчини та перевіряють зазначені в ній відомості.

Також зазначимо, що Демчина подав до суду позов про захист честі й гідності проти екс-заступника генпрокурора Давіда Сакварелідзе.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: