У «ЛНР» заборонили діяльність релігійної організації

Читать на русском
Міністерство держбезпеки ЛНР заявило про заборону діяльності в так званій ЛНР організації Свідки Єгови, яка нібито працює на СБУ та неонацистські угруповання.

«Міністерство держбезпеки ЛНР» заявило про заборону діяльності в так званій «ЛНР» організації «Свідки Єгови», яка нібито працює на СБУ та «неонацистські угруповання».

Про це повідомляється на інформаційному ресурсі бойовиків «Луганський інформаційний центр», пише «Слово і Діло».

Як стверджує «заступник міністра держбезпеки ЛНР» Олександр Басов, під час обшуків у приміщеннях, що належать організації, виявили агітаційні матеріали, які закликають до співпраці з українськими спецслужбами.

США звинуватили Росію в утиску релігійних меншинНеурядові організації в РФ заявляли в 2016 році про зниження кількості випадків насильства.

«У результаті проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що ця організація не лише порушувала законодавство «ЛНР», але й була активним агентом впливу Служби безпеки України в «ЛНР», – заявив він.

За його словами, організація нібито передала в користування представникам «Правого сектору» своє приміщення в Луганській області.

Раніше повідомлялося, що в Росії остаточно заборонені Свідки Єгови.

Нагадаємо, Росія офіційно визнала Церкву літаючого макаронного монстра.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: