В Україні згоріли дві електрички за два дні

Читать на русском
В суботу вранці біля Фастова загорілася електричка. Днем раніше подібна пожежа сталася у Вінницькій області. На щастя, жертв немає, а обидва інциденти поки розслідуються.

У Київській області біля Фастова загорівся електропоїзд № 828 Жмеринка - Київ. Повідомляється, що жертв немає. Пасажири встигли вийти з вагонів.

Про це повідомляє прес-служба Укрзаліниці, передає «Слово і Діло».

«Інцидент стався 26 серпня о 10:03 біля станції Кожанка. Загоряння було ліквідовано силами пожежного поїзда і пожежників. Після ліквідації пожежі пасажирів за допомогою допоміжного локомотива доставили на станцію Фастів і пересадили на інший електропоїзд», - йдеться у повідомленні.

Через пожежу в дорозі більш ніж на годину, затрималися кілька пасажирських поїздів.

Днем раніше, 25 серпня у Вінницькій області за межами населеного пункту Яланець на 28 км сполучення Гайворон - Рудниця в приміському поїзді виникла пожежа. Машиніст встиг від'єднати від складу три вагони з пасажирами - резервний локомотив доставив їх до пункту призначення.

Обставини даних інцидентів розслідуються.

Відзначимо, міністр інфраструктури України Володимир Омелян пообіцяв, що в 2017 році буде капітально відремонтовано 200 пасажирських вагонів «Укрзалізниці».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: