У штабі АТО уточнили втрати в День Незалежності: один військовий помер після поранення

Читать на русском
Боєць, який отримав поранення в День Незалежності під час обстрілу бойовиками позицій під Талаківкою, помер 25 серпня по дорозі в лікарню.

Боєць, який отримав поранення в День Незалежності під час обстрілу бойовиками позицій під Талаківкою, помер 25 серпня по дорозі в лікарню.

Про це на брифінгу розповів речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузянік, повідомляє «Слово і Діло».

«24 серпня, о 23.45, під час хаотичного обстрілу українських позицій зі стрілецької зброї в районі Талаківки (Маріупольський напрямок), отримав поранення український військовослужбовець. Пораненому терміново було надано екстренну медичну допомогу. Під час евакуації до медичного закладу о 00.06 вже наступної доби від отриманого поранення військовослужбовець помер», – розповів він і від імені командування АТО висловив співчуття рідним та близьким загиблого.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 25 серпняСитуація на сході країни станом на 00:00 25 серпня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Також спікер Міноборони уточнив, що троє інших бійців української армії були поранені в районі шахти Бутівка.

Нагадаємо, в День Незалежності президент Петро Порошенко присвоїв звання Героя України лейтенанту Василю Тарасюку і посмертно капітану Євгену Лоскоту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: