Призначено нового начальника патрульної поліції Одеси

Читать на русском
Патрульним Одеси представили нового керівника - Юрія Рибака, який змінить на цій посаді Михайла Білецького.

Патрульним Одеси представили нового керівника - Юрія Рибака, який змінить на цій посаді Михайла Білецького.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці патрульної поліції в Facebook пише «Слово і Діло».

День Національної поліції. Що Ви знаєте про українських стражів порядку? ТЕСТУ День Національної поліції «Слово і Діло» пропонує Вам перевірити свої знання про основний правоохоронний орган нашої країни за допомогою спеціального тесту. Ми впевнені, що Ви знаєте відповідь не на всі наші запитання!

Згідно з інформацією, раніше Юрій Рибак обіймав посаду заступника начальника відділу моніторингу та аналітичного забезпечення Управління патрульної поліції в Києві.

В ході представлення перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький підкреслив, що Рибак майже з перших днів приєднався до формування і становлення патрульної поліції України.

«Це грамотний організатор і справжній управлінець. Упевнений, він гідно виконуватиме свої обов'язки і ефективно реалізовуватиме намічені кроки стратегічного розвитку», - зазначив Білошицький.

Новий голова патрульної поліції Одеси відзначив, що пріоритетними напрямками роботи вважає підвищення рівня безпеки громадян, посилення протидії вуличній злочинності, поліпшення організації діяльності Управління та розширення ефективної взаємодії з суспільством.

Згідно з інформацією місцевих ЗМІ, Юрій Рибак є сином Героя України, депутата Горлівської міськради Володимира Рибака, якого в квітні 2014 роки після мітингу, де він намагався зірвати прапор «ДНР» зі стіни будівлі міськради, викрали і вбили сепаратисти.

Раніше генерал-поліцейський попався на хабарі майже в сто тисяч.

Нагадаємо, в Нацполіції назвали вартість електронного браслета.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: