Китайський автовиробник має намір придбати Jeep

Читать на русском
Китайська компанія Great Wall Motors Co, хоче придбати одного з найвідоміших виробників в цьому сегменті - підрозділ Jeep, що належить Fiat Chrysler Automobiles NV.

Китайська компанія Great Wall Motors Co, хоче придбати одного з найвідоміших виробників в цьому сегменті - підрозділ Jeep, що належить Fiat Chrysler Automobiles NV.   Про це повідомляє Dow Jones, пише «Слово і Діло».

Приватні автовиробники в Китаї зазнають труднощів, намагаючись вийти з тіні своїх більших державних конкурентів, які створили прибуткові спільні підприємства з іноземними фірмами і насолоджуються більш легким доступом до кредитування.

Як повідомляє Dow Jones, компанія Great Wall Motors Co. є одним з виключень, багато в чому завдяки великій ставці на позашляховики і кросовери.

Ринкова капіталізація Great Wall, акції якої торгуються в Шанхаї і Гонконзі і яка була заснована в 1984 році, оцінюється приблизно в 16 млрд доларів, що менше половини капіталізації Fiat Chrysler, яка становить 38 млрд доларів. Для неї заявка на покупку Jeep - найбільший і прибутковий підрозділ Fiat Chrysler - буде серйозною ставкою.

Нагадаємо, General Motors розпочав продаж найдешевшого в світі електрокара.

Раніше повідомлялося, що французька PSA купує європейський бізнес General Motors.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: