Порошенко розповів, чого чекає від переговорів з Меттісом

Читать на русском
Порошенко зазначив, що переговори з міністром оборони США Джеймсом Меттісом матимуть надзвичайно важливе значення для зміцнення обороноздатності нашої держави.

Президент України Петро Порошенко зазначив, що , з міністром оборони США Джеймс Меттісом, матимуть надзвичайно важливе значення для зміцнення обороноздатності нашої держави.

Про це президент заявив на урочистій церемонії відкриття нового корпусу комунального закладу Кіровоградська обласна дитяча лікарня в ході брифінгу 21 серпня, передає «Слово і Діло».

«Джеймс Меттіс, - великий друг України. Упевнений, що ці переговори будуть мати надзвичайно важливе значення для зміцнення обороноздатності нашої держави. У біді пізнаються справжні друзі. Так, поєднуючи військові і дипломатичні зусилля для захисту країни від найбільшої армії на континенті, якою є російські збройні сили і з наполегливою працею по реформуванню країни ми закладаємо фундамент успішної країни з успішними українцями. Упевнений, що нас зараз ніхто не зупинить, на нашому шляху до успіху», - сказав Порошенко.

Раніше голова Пентагону розповів, про що говоритиме з Порошенком.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: