В Афганістані бойовики за добу вбили 20 людей

Читать на русском
Протягом доби в різних провінціях Афганістану внаслідок нападів талібів загинули до 20 осіб - правоохоронців і цивільних.

Протягом доби в різних провінціях Афганістану внаслідок нападів талібів загинули до 20 осіб - правоохоронців і цивільних.

Про це повідомила афганські державні органи, передає Deutsche Welle, пише «Слово і Діло».

Так, четверо поліцейських загинули вранці 17 серпня в провінції Урузган в центрі країни - таліби напали на пост, який вони охороняли.

Ще п'ять поліцейських стали жертвами нічного нападу талібів на пост поліції в провінції Забуль на південному сході країни. Таліби атакували в цій провінції ще один пост правоохоронців, але даних про жертви в результаті цього нападу немає.

Афганський телеканал Tolo TV з посиланням на власні джерела серед правоохоронців повідомив в цілому про 18 загиблих в результаті двох нападів талібів на поліцейські пости.

Крім того, в провінції Гільменд на півдні Афганістану загинули троє мирних жителів і троє талібів. Про це повідомив представник місцевої влади Омар Свак. За його словами, таліби намагалися підірвати начинений вибухівкою автомобіль і напасти таким чином на військову базу.

Нагадаємо, в столиці Афганістану в результаті вибуху начиненого вибухівкою автомобіля загинули щонайменше 24 людини.

Як відомо, США можуть розширити військові дії в Афганістані.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: