Суд відмовився поновлювати на посаді директора Львівського бронетанкового заводу

Читать на русском
Столичний Апеляційний суд не побачив підстав для скасування рішення суду першої інстанції про відсторонення директора ЛБТЗ.
Роман Тимків

Відсторонений директор Львівського бронетанкового заводу Роман Тимків намагався поновитися на посаді, оскарживши рішення в Апеляційному суді міста Києва.

Колегія суддів не побачила для цього підстав, а доводи адвоката Тимківа не переконали суд, повідомляє «Слово і Діло».

Згідно з рішенням колегії суддів від 9 серпня, відсторонений директор не може знаходиться на робочому місці так як це буде перешкоджати об'єктивному досудового розслідування. Також на Тимківа були покладені зобов'язання не контактувати з деякими фігурантами розслідування, що є посадовцями ЛБТЗ.

«Посилання автора апеляційної скарги на те, що відсторонення Романа Тимківа від займаної ним посади може призвести до негативних наслідків, не може бути визнано обґрунтованим, оскільки застосування будь-якого заходу забезпечення кримінального провадження, зокрема відсторонення від посади, є втручанням у права і свободи особи, проте таке втручання можливе якщо потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання, що у цьому випадку і мало місце», – йдеться в рішенні суду від 9 серпня.

Колегія суддів визнала рішення першої інстанції законним та обґрунтованим.

Нагадаємо, суд відсторонив від посади директора Львівського бронетанкового заводу.

Раніше директор ЛБТЗ Роман Тимків вийшов на свободу під заставу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: