Ситуація в зоні АТО напружена, є поранений – штаб

Читать на русском
Український військовослужбовець отримав поранення в п'ятницю 18 серпня під селом Кримське Новоайдарського району Луганської області в результаті обстрілу з боку бойовиків.

Український військовослужбовець отримав поранення в п'ятницю 18 серпня під селом Кримське Новоайдарського району Луганської області в результаті обстрілу з боку бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в своєму зведенні станом на 18:00 18 серпня, пише «Слово і Діло».

«На луганському напрямку, вночі, бандити протягом години випустили понад 60 мін калібру 82 мм на нашу спостережного пункту поблизу Кримського. У відповідь українські бійці накрили противника щільним вогнем з гранатометів і великокаліберних кулеметів. В результаті цього протистояння один наш боєць отримав поранення», - йдеться в повідомленні.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 18 серпняСитуація на сході країни станом на 00:00 18 серпня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку бойовики 4 рази обстрілювали укріплення сил АТО в Авдіївській промзоні з гранатометів і стрілецької зброї. «Крім того під ворожим вогнем двічі опинялися сили АТО поблизу селища Зайцеве і тричі - на шахті Бутівка», - повідомляється в звіті.

На маріупольському напрямі бойовики застосовували міномети на підступах до м.Мар'їнка, а близько опівночі вели неприцільний вогонь з 122-мм артилерії південніше с.Богданівка Волноваського району.

У штабі обстановку в районі проведення АТО в п'ятницю оцінюють, як «напружену, проте контрольовану українською армією».

Нагадаємо, снайпер обстріляв спостерігачів на Донбасі.

А в В Міноборони розповіли, скільки людей підписали контракт з ВСУ в 2017 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: