Снайпер обстріляв спостерігачів на Донбасі

Читать на русском
Вранці 18 серпня у Зайцевому снайпер бойовиків обстріляв автомобіль наглядової групи української сторони.

Вранці 18 серпня у Зайцевому снайпер бойовиків обстріляв автомобіль наглядової групи української сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

Про це на сторінці в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що група СЦКК прибула в селище для уточнення руйнувань будівель після обстрілів вночі 17 серпня.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 18 серпняСитуація на сході країни станом на 00:00 18 серпня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Спостерігачі неушкодженими покинули місце обстрілу», - відзначили в штабі.

Згідно із повідомленням, українська сторона СЦКК засуджує дії бойовиків щодо обстрілів населених пунктів, що ставить під загрозу життя і здоров'я цивільного населення.

«Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість в подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню і свідоме невиконання Мінських домовленостей», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 17 серпня близько 22:30 під час обстрілу позицій сил АТО в районі селища Зайцеве під вогонь зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів незаконних збройних формувань також потрапили будинки мирних жителів.

Раніше в Луганській області під час обстрілу з боку бойовиків був поранений пенсіонер.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: