Названі найбільш високооплачувані актриси світу за версією Forbes

Читать на русском
Журнал Forbes назвав найбільш високооплачуваних актрис 2017 року. Рейтинг очолила Емма Стоун, яка зіграла головну роль у фільмі-мюзиклі «Ла-Ла Ленд» і заробила за 12 місяців $ 26 млн.

Журнал Forbes назвав найбільш високооплачуваних актрис 2017 року.

Рейтинг очолила Емма Стоун, яка зіграла головну роль у фільмі-мюзиклі «Ла-Ла Ленд» і заробила за 12 місяців $ 26 млн. Слідом за нею - Дженніфер Еністон ($ 25,5 млн.)

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Американський журнал Forbes опублікував щорічний рейтинг найбільш високооплачуваних світових актрис. Список 2017 очолила 28-річна американська актриса Емма Стоун, яка зіграла головну жіночу роль у фільмі-мюзиклі Дем'єна Шазелла «Ла-Ла Ленд». Вона, за підрахунками видання, заробила за останні 12 місяців $ 26 млн. Її героїня Міа, бариста в кав'ярні і актриса, що подає надії, допомогла зібрати фільму $ 445,3 млн касових зборів по всьому світу.

Друге місце посіла 48-річна Дженніфер Еністон з річним заробітком в розмірі $ 25,5 млн. Журнал вказує, що основний її заробіток - від рекламних кампаній (Emirates airlines, Smartwater і Aveeno). Також частину доходів склав прибуток від продажу косметичної компанії Living Proof (куплена Unilever в грудні 2016 роки за неназвану суму), де у Еністон була частка.

На третьому місці списку - Дженніфер Лоуренс ($ 24 млн), яка отримала гонорари за ролі у фільмах «Мама!» Даррена Аронофскі, «Червоний горобець» Френсіса Лоуренса, а також в рекламній кампанії Dior.

Далі в рейтингу йдуть актриси Мелісса Маккарті з заробітком в $ 18 млн, Міла Куніс з річним доходом в $ 15,5 млн, а також Емма Уотсон і Шарліз Терон - обидві заробили по $ 14 млн. Замикають рейтинг Кейт Бланшетт і Джулія Робертс (обидві по $ 12 млн ), а також Емі Адамс з річним заробітком в $ 11,5 млн.

Раніше Forbes назвав найбагатшого бізнесмена в світі.

Також Forbes склав рейтинг найуспішніших жінок США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: