Президент призначив Бабіна постійним представником в Криму

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення Бориса Бабіна постійним представником президента України в Автономній Республіці Крим.
Президент призначив Бориса Бабіна постійним представником в Криму

**Президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення Бориса Бабіна постійним представником президента України в Автономній Республіці Крим.******

Про це повідомила прес-служба адміністрації президента, пише «Слово і Діло».

«На жаль, факти які передавали мені громадські активісти, представники Меджлісу, в значній мірі були підтверджені. Це дало підстави прийняти рішення про необхідність кадрових дій», - зазначив Порошенко.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє збільшити кількість контрольних пунктів в'їзду-виїзду на лінії розмежуванняСказано 15 березня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Президент зазначив, що після зустрічі з уповноваженим президента у справах кримськотатарського народу Мустафою Джемілєвим і головою Меджлісу кримськотатарського народу Рефатом Чубаровим доручив уважно проаналізувати діяльність постійного представництва президента в Криму.

Глава держави підкреслив, що Борис Бабін має великий професійний юридичний досвід, зокрема в сфері міжнародного права. За словами президента, він проявив себе з кращого боку під час роботи в Міністерстві юстиції в правозахисній сфері, в тому числі в співпраці з Європейським судом з прав людини в питанні захисту прав переселенців.

«Разом з тим вважаю, що в структурі постійного представництва президента України в Автономній республіці Крим повинна бути окрема посада з відповідним статусом, щоб питання захисту прав кримськотатарського народу залишався його першим пріоритетом. Тому доручив підготувати зміни до указу, яким затверджується положення про представництво президента в Криму, де ми покладаємо ці обов'язки на першого заступника», - підкреслив глава держави.

Раніше Порошенко призначив стипендії дітям загиблих журналістів.

Нагадаємо, президент також розповів, як посилилася українська армія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: