Із вересня у Нацгвардії повноцінно запрацюють рекрутери

Читать на русском
У структурі Нацгвардії створили центри комплектування у Києві, Одесі, Харкові, Львові та Дніпрі. До 1 вересня ці підрозділи запрацюють у повноцінному режимі.

Із 1 вересня в Національній гвардії України (НГУ) повноцінно запрацюють рекрутери.

Про це повідомляється на сторінці НГУ в Facebook, передає «Слово і Діло».

У Міноборони, розповіли скільки учасників АТО пройшли психологічну реабілітаціюПсихологічну реабілітацію пройшли чотири тисячі учасників антітерорістчіеской операції. Крім того, затверджені норми надання першої медичної допомоги.

«У структурі Національної гвардії створені центри комплектування в п'яти містах України. Головний відділ у Києві та підлеглі відділення в Одесі, Харкові, Львові та Дніпрі. Планується, що до 1 вересня введені підрозділи запрацюють в повноцінному режимі», - відзначили у Нацгвардії.

Центри займуться інформуванням громадян про проходження військової служби в НГУ і проведенням первинного відбору на вакантні місця. Співробітники відділень проводитимуть первинні співбесіди і психологічні тестування, інформувати про необхідні документи, відправляти на проходження військово-лікарської комісії, формувати особисті справи і відправляти до військових частин.

Раніше Петро Порошенко призначив нового заступника командуючого Нацгвардією.

Нагадаємо, 8 серпня в Україні стартував позачерговий призов до НГУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: