У Києві вводять нову схему прибирання дворів і під'їздів

Читать на русском
Щотижня ЖЕКи будуть обирати 50-60 адрес, де є нарікання на якість прибирання, і наводити там лад.
Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв

17 серпня в Києві стартує акція з прибирання дворів за кількістю скарг. Тепер щочетверга столичні комунальники будут наводити порядок у дворах і під'їздах, від яких надійшло найбільше скарг на санітарний стан та прибирання.

Про це повідомляється на порталі КМДА, пише «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє, що до кінця 2017 року в Києві буде встановлено 300 підземних сміттєвих баківСказано 7 липня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

За словами заступника голови КМДА Петра Пантелєєва, сьогодні житловий фонд Києва потребує технічної модернізації і значних грошей, але для того, щоб зробити під'їзд чистим і комфортним для життя, щоб двори і дитячі майданчики були в порядку - додаткові кошти не потрібні.

«Кожного тижня житлово-експлуатаційні дільниці (ЖЕКи) обиратимуть 50-60 адрес, де є нарікання на якість прибирання, і будуть наводити там порядок. Для цього підприємства додатково придбали миючі засоби, інвентар. Такі акції будуть проходити щотижня, в четвер, з 9:00 до 12:00», - зазначив Петро Пантелєєв.

Він також повідомив, що міська влада буде продовжувати перевіряти якість надання послуг із утримання будинків і прибудинкових територій.

Нагадаємо, в Києві знову зросли тарифи на гарячу воду.

Раніше повідомлялося, що вже цього місяця кияни отримають платіжки зі збільшеною квартплатою за прибудинкову територію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: