Суд переніс розгляд апеляції на запобіжний захід синові екс-президента «Енергоатому»

Читать на русском
Судове засідання з розгляду скарги антикорупційних прокурорів на запобіжний захід Артему Кіму перенесли.
Артем Кім

Апеляційний суд міста Києва переніс розгляд скарги прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на обрану міру запобіжного заходу синові колишнього виконувача обов'язків президента «Енергоатому» Артема Кіма, який був затриманий детективами Національного антикорупційного бюро.

Про це «Слову і Ділу» розповіли в САП.

«Щодо розгляду апеляції на запобіжний захід Кіму – засідання перенесли. Перенесли через те, що матеріали кримінального провадження не надійшли з Солом'янського районного суду Києва до Апеляційного суду», – повідомили в прокуратурі.

Раніше суд відправив сина екс-президента «Енергоатому» під домашній арешт. Прокурори САП були згодні з таким рішенням суду і заявили, що подадуть апеляцію.

Нагадаємо, НАБУ затримало сина екс-президента «Енергоатому», який, за версією слідства, використовуючи службове становище батька, сприяв перемозі двох комерційних структур в торгах із закупівлі електрощитового обладнання. Обладнання поставлено за завищеними цінами, в результаті чого інтересам держави завдано збитків у розмірі 27 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: