Автобус протаранив залізничний міст в Римі: 18 постраждалих, 3 – у важкому стані

Читать на русском
Туристичний автобус на швидкості протаранив міст Roma-Lido і застряг в ньому. Висота транспортного засобу була на 50 вище допустимої норми.

Серйозна аварія трапилася в столиці Італії Римі, де туристичний автобус на швидкості протаранив міст Roma-Lido і застряг в ньому.

Про це пише місцеве видання LaRepubblica, передає «Слово і Діло».

Жахливе ДТП: у Туреччині перекинувся автобус, є загиблі та пораненіВ результаті аварії загинули не менше п'яти осіб, 36 отримали поранення і травми різного ступеня тяжкості.

Наближаючись до мосту, водій не помітив попереджувальний знак тому, що проїзд транспортних засобів вище 2 метрів і 40 сантиметрів під мостом неможливий. Висота автобуса, як виявилося згодом, була на 50 см більше.

На автобусі подорожували британські та французькі туристи, дуже багато з дітьми. При зіткненні 18 осіб отримали поранення, з них троє - досить серйозні. Найнебезпечнішим вважається стан дитини, який отримав черепно-мозкову травму.

Водій автобуса не постраждав.

Раніше повідомлялося про те, що в Польщі перекинувся пасажирський автобус, який перевозив 85 людей. В результаті аварії постраждали 28 осіб, 7 з них - у важкому стані.

Нагадаємо, раніше в Португалії на пляжі аварійно приземлився літак.

6 серпня у Рівненській області БТР зіткнувся з автобусом, постраждали три людини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: