У Росії перекинувся паломницький автобус, загинуло 12 осіб

Читать на русском
Голова району Андрій Кузнєцов повідомив, що на місці, де сталося ДТП, проводилися ремонтні роботи, і була знята огорожа
Фото з місця події

На Забайкаллі (Росія) перекинувся паломницький автобус, в результаті 12 людей загинули, близько 40 поранені.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «ТАСС».

Сервіс гірший, ціни вищі: чи обгрунтоване подорожчання проїзду в столичному транспортіПолітичний аналітик поділився міркуваннями щодо підвищення вартості проїзду в громадському транспорті.

ДТП сталося на 702-му кілометрі автодороги «Байкал». Автобус, в якому знаходилися більше 50 осіб, з'їхав у кювет і перекинувся поблизу селища регіт Петровськ-Забайкальського району. На автобусі паломники поверталися в Читу з села Урлук, де проходив хресний хід.

Голова району Андрій Кузнєцов повідомив, що на місці, де сталося ДТП, проводилися ремонтні роботи, і була знята огорожа. Водій автобусу міг не впоратися з керуванням на складній ділянці траси.

«Це складна ділянка, поворот майже на 180 градусів. Крім того, тут йшли ремонтні роботи, було знято бордюрну огорожу, а попереджувальних знаків не було. Ймовірно, водій не впорався з керуванням та допустив перекидання», - прокоментував Андрій Кузнєцов, голова Петровськ-Забайкальського району.

У зв'язку з ДТП СУ СК по регіону проводить дослідчу перевірку за статтею «надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки». МВС РФ направило на місце аварії групу офіцерів для з'ясування обставин події.

Нагадаємо, що в Єгипті бойовики обстріляли автобус з християнами-коптами.

Відзначимо також, що 8 червня в Зімбабве 45 людей загинуло в страшному ДТП з автобусом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: