«Антонов» зацікавився пропозицією Гройсмана про створення аеропорту для лоукостів

Читать на русском
ДП Антонов зацікавлене у використанні аеродрому в Гостомелі для обслуговування лоукост-авіакомпаній.

ДП «Антонов» зацікавлене у використанні аеродрому в Гостомелі для обслуговування лоукост-авіакомпаній.

Про це йдеться на сторінці компанії в Facebook, передає «Слово і Діло».

«На виконання розпорядження прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, яке було надане під час наради за участю представників ДП «Антонов» у Кабміні, сформована робоча група з підготовки бізнес-плану щодо використання аеродрому «Київ-Антонов», смт Гостомель, для обслуговування лоукост-авіакомпаній», – йдеться в повідомленні.

Гендиректор «Борисполя» анонсував відновлення переговорів із RyanairГендиректор аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін заявив про відновлення переговорів із лоукост-перевізником Ryanair.

Зазначається, що аеродром може приймати та відправляти повітряні судна цілодобово протягом усього року.

«На теперішній час летовище використовується як порт для вантажних літаків та проведення льотних випробувань. Розвиток його інфраструктури в напрямку забезпечення обслуговування пасажирів стане корисним не лише для аеропорту, а й для регіону в цілому. Одним із важливих факторів стане створення нових робочих місць», – повідомляють у ДП «Антонов».

У компанії також зазначають, що інформація, яка з'явилася в пресі, щодо неготовності ДП «Антонов» до виконання поставленого завдання є нічим іншим, як хибним викладенням фактів.

Нагадаємо, Гройсман висловив ідею перетворення аеропорту «Гостомель», який виконує функцію бази для літаків ГП «Антонов», на базовий аеропорт для лоукостів.

Також у Мінінфраструктури розповіли деталі створення українського лоукосту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: