Найєм за 9 місяців так і не написав законопроект про зниження швидкості руху в містах

Читать на русском
Знизити порогову швидкість руху до 50 км на годину год обіцяв Мустафа Найєм. Однак за 9 місяців так і не написав відповідний законопроект.
Мустафа НайємФото: Цензор.НЕТ

Народний депутат Мустафа Найєм, який наприкінці минулого року обіцяв боротися за зниження швидкості руху автомобілів населеними пунктами, провалив одразу дві обіцянки з цієї теми.

12 грудня «Слово і Діло» зареєструвало обіцянки нардепа розробити законодавчі зміни, які би понижували норму дозволеної швидкості руху авто на ділянках із «лежачими поліцейськими» та знижували загальну порогову швидкість руху автомобілів у містах до 50 км/год.

Минуло вже понад 9 місяців, а жодних помітних результатів роботи Найєма в цьому напрямку «Слово і Діло» не виявило.

У Верховній Раді не реєстрували законопроектів авторства Найєма про обмеження швидкості на ділянках із «лежачими поліцейськими» та про зниження порогу швидкості в містах. У населених пунктах, як і раніше, діє обмеження швидкості руху у 60 км/год.

Тим часом проект постанови Кабміну про зниження порогової швидкості руху автотранспорту в населених пунктах 27 липня схвалили в Міністерстві інфраструктури. Так що виходить, що одна з обіцянок Найєма ймовірно буде виконана без його участі. На жаль, це не дає підстав говорити про відповідальність політика.

Додамо, що в результаті невиконання цих двох обіцянок Найєм має у своєму пасиві вже 9 провалених зобов’язань із 46. Натомість 18 обіцянок він зміг виконати. У рейтингу відповідальності народних депутатів він наразі 129-й.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: