Депутат Харківської міськради подарував дружині-працівниці Госпсуду регіону велику суму грошей

Читать на русском
Співробітниця Госпсуду Харківської області отримала від чоловіка-депутата місцевої міськради пристойний грошовий подарунок.
чоловік Мазур Віталій Резніченко

Головний спеціаліст відділу управління персоналом Господарського суду Харківської області Тетяна Мазур отримала від чоловіка-депутата Харківської міської ради Віталія Резніченко понад півтора мільйона гривень подарунка.

Таке повідомлення про зміну майнового стану вона подала до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Як вказала Мазур, чоловік їй подарував 1 мільйон 633 тисяч гривень. За 1 млн 557 тис. з них вона 5 липня придбала в ТОВ «Арена сервіс ЛТД» новенький Lexus RX200t.

Слід зазначити, що у щорічних деклараціях за 2016 рік подружжя вказало, що володіє і користуються чотирма квартирами (три в Запоріжжі, одна – в Харкові). Також у чоловіка працівниці суду є автомобіль Volkswagen Passat B7 2013 року випуску.

Крім того додамо, що в минулому році разом вони отримали дохід на суму 1 млн 622 тис. 489 грн. Водночас, у готівці подружжя тримає 227 тис. 500 грн, 35 400 доларів і 2 530 євро. На банківських рахунках у них зберігається 351 тис. 976 грн і 21 363 дол. Ще 149 тис. грн депутат Резниченко позичив ТОВ «Харківська Роздрібна Компанія».

Нагадаємо, працівниця апарату Верховної Ради придбала квартиру в Іспанії.

Раніше прокурор місцевої прокуратури Києва отримала в подарунок від невідомого квартиру в Броварах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: