У Луганській області виявили пакет з гранатами і тротилом

Читать на русском
На околиці міста Лисичанська в Луганській області поліцейський патруль виявив пакет з 10 гранатами, пострілами до гранатомету, тротилом і великою кількістю патроні

На околиці міста Лисичанська в Луганській області поліцейський патруль виявив пакет з 10 гранатами, пострілами до гранатомету, тротилом і великою кількістю патронів.

Про це пише в Facebook начальник Відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай, пише «Слово і Діло».

Легалізація зброї: величезні ризики для владиЖурналіст Максим Кречетов розповідає про ризики для влади внаслідок легалізації вогнепальної зброї.

«Під час патрулювання бійці роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль» виявили на околиці Лисичанська виявили пакет з боєприпасами. Відразу викликали на місце знахідки слідчо-оперативну групу Лисичанського відділу поліції і фахівців вибухотехнічної служби ГУНП в Луганській області», - вказує Погукай.

В ході огляду місця події поліцейські виявили та вилучили 150 патронів калібру 5,45 мм, 1400 г тротилу, 4 постріли ВОГ-25, п'ять гранат «Ф-1» і п'ять гранат «РГД-5».

Весь вилучений смертоносний вантаж відправлений на експертизу, а інформація про нього внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікована за ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Нагадаємо, внаслідок вибуху невідомого предмети в Запорізької області загинула дитина.

А 6 серпня в Донецькій області в приватному домогосподарстві вибухнула граната.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: