В одному з районів Києва в дворі будинку знайшли гранату

Читать на русском
Обстеживши місце події і прилеглу до нього територію, поліція вилучила боєприпас, який направили на проведення експертного дослідження.
Троєщина. Будинок, біля якого знайшли гранату

У Києві біля житлового будинку двірник знайшла гранату.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу поліції столиці.

Надзвичайна подія сталася на проспекті Маяковського у Деснянському районі столиці. Про небезпечну знахідку жінка одразу ж повідомила працівникам поліції.

Легалізація зброї: величезні ризики для владиЖурналіст Максим Кречетов розповідає про ризики для влади внаслідок легалізації вогнепальної зброї.

За вказаною адресою прибули наряди патрульних і слідчо-оперативна група районного управління поліції. Заявниця розповіла правоохоронцям, що під час прибирання двору в кущах біля балкону помітила підозрілий пакет.

Обстеживши місце події і прилеглу до нього територію, поліція вилучила боєприпас, який направили на проведення експертного дослідження.

Зібрані матеріали внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Правоохоронці встановлюють власника гранати, її походження і призначення.

Нагадаємо, раніше на Донбасі СБУ виявила схованки з боєприпасами.

А в селі Косівська Поляна Рахівського району Закарпатської області демобілізований учасник АТО кинув в бар гранату РГД-5.

Відзначимо також, що в Миколаєві затримали осіб, які торгували військовим зброєю.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: