Екс-міністру економіки РФ продовжили термін домашнього арешту

Читать на русском
Замоскворецький районний суд Москви продовжив термін домашнього арешту колишньому міністру економічного розвитку Росії Олексію Улюкаєву до 27 січня 2018 року.
Екс-міністр економіки РФ Олексій Улюкаєв

Замоскворецький районний суд Москви продовжив термін домашнього арешту колишньому міністру економічного розвитку Росії Олексію Улюкаєву до 27 січня 2018 року.

Про це повідомляє «Дождь», пише «Слово і Діло».

Охоронцеві Яроша подовжили домашній арештОхоронцеві Дмитра Яроша Михайлу Навроцькому, якого звинувачують у стрілянині в Кам'янському, суд продовжив домашній арешт на два місяці.

За словами прес-секретаря суду Емілії Хіль, суд призначив дату розгляду справи Улюкаєва по суті на 16 серпня. Крім того, прокурор розповів журналістам після засідання, що сторона захисту просила закрити провадження щодо Улюкаєва в зв'язку з недоведеністю його провини, але суд їй у цьому відмовив.

«Вийшовши із суду, Улюкаєв сказав журналістам, що схуд на 14 кілограмів. «Спасибі за це нашому правосуддю», – додав він, сідаючи до машини. Він також повідомив, що вважає провокацією звинувачення проти нього, а хабарів він «не брав». Крім того, Улюкаєв заявив, що сподівається на успішний результат справи», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що до зали суду Улюкаєв зайшов у супроводі судових приставів, співробітників ФСВП та прес-секретаря суду.

Попередні слухання суду пройшли в закритому режимі. Упродовж декількох годин суддя розглядала клопотання адвокатів обвинувачених, а також вирішила питання про продовження домашнього арешту колишнього міністра.

Нагадаємо, за версією слідства, Улюкаєв особисто отримав хабар у два мільйони доларів від керівництва «Роснефти» за схвалення угоди з продажу контрольного пакета акцій компанії «Башнефть». З листопада минулого року він перебуває під домашнім арештом у своїй квартирі в «Золотих ключах-2».

Улюкаєв був затриманий 14 листопада 2016 року в офісі «Роснефти».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: